Välkommen till Nynäshamns Släktforskarförenings hemsida

Aktuellt:

Foto: Copyrihght © Hans-Peter Stülten

Så är vårsäsongen snart slut. Vårt sista möte för våren blir 8 maj, som vanligt en forskarstuga där vi hjälper varandra med släktforskningsproblem. Den här gången blir det dock lite mer eftersom Maria Landin skall berätta om vad man kan hitta på SVAR. Som vanligt är mötet på Vikingavägen 15 kl. 18.30

Referat från vårens möten och övriga aktiviteter finner ni under "Aktiviteter och möten" i menyn till vänster. Lägg märke till att det är en länk för 2018 och en länk för 2017.

Snart är sommaren här, även om många kanske vill vara ute och njuta av solen och värmen, kommer det nog regniga dagar ibland och då kan det kanske passa att se över sin släktforskning och uppdatera den lite.

Om inget annat kan man ju åka till Växjö och gå på släktforskardagarna 1-2 september, den årligt återkommande högtidsstunden för oss släktforskare, med spännande och intressanta föredrag, nytt från släktforskarvärlden på mässan och mycket annat. Växjö är en trevlig stad att strosa i säger en som har varit där ofta medan vi bodde i Småland. Se programmet här: http://sfd2018.se/

Vår första aktivitet i höst blir medlemsmöte den 11 september då Bertil Oppenheimer kommer för att berätta om sin familjs vedermöder i 30- och 40-talets Europa.

Nästa aktivitet blir den 15 september då vi kommer att ha lite information om släktforskning i Sjötelegrafen köpcenter.

Vill du bli medlem eller i övrigt ha kontakt med oss klicka här
Medlemsavgiften för 2018 är 150:- betala in på bankgiro 104-3736

Alla våra kurser och arrangemang sker i samarbete med