Välkommen till Nynäshamns Släktforskarförenings hemsida

Aktuellt:

Vi har passerat årsskiftet, så nu skriver vi 2021 och vi har tyvärr fortfarande problem med Covid 19/Corona. Vi hoppas vi kan ha normal mötesverksamhet från april.

Släktforskningens dag 16 januari kan vi tyvärr inte ha på biblioteket som vi brukar ha, det är stängt. Vi kan inte heller ha den någon annan stans på grund av de rådande restriktioner.

Vi kommer att kan ha ett föredrag digitalt i Microsoft Teams om årets tema "Samhällets skuggsida i arkivens ljus". Du klickar på denna länk för att komma till föredraget

Första medlemsmöte för året är årsmötet som blir den 16 februari kl. 18.30. Årsmötet kommer att genomföras med hjälp av Microsoft Teams, så det blir alltså helt digitalt.

Lägg märke till att det har kommit ett nytt val i menyn till vänster: "Månadens tema" : Vi kommer så vitt möjligt varje månad lägga en ny artilkel in om ett eller annat med anknytning till släktforskningen, så det är en bra idé att kolla denna ofta.

Anmälan till våra kurser gör du här

Referat från årets möten och övriga aktiviteter finner ni under "Aktiviteter och möten" i menyn till vänster. Lägg märke till att det är en länk för varje år från och med 2017.

Tycker du det verkar intressant så du vill bli medlem? Skicka i så fall ett mail till oss på denna adress och betala in medlemsavgiften 150:- på bankgiro 104-3736 angiv ny medlem på inbetalningen.

Nu prover vi något nytt: Ett släktforskar café på nätet. Vi möts varje måndag mellan 13.00 och 15.00 i Microsoft Teams för att prata släktforskning och hjälpa varandra med släktforsknings problem.

Första gången blir 1 februari, sedan varje måndag samma tid. Du kommer till caféet genom att klicka här. OBS Sista gången i vår blir måndagen 3/5

Vill du bli medlem, anmäla dig till en kurs eller i övrigt ha kontakt med oss klicka här
Medlemsavgiften för 2019 är 150:- betala in på bankgiro 104-3736 och angiv "Ny medlem"

Alla våra kurser och arrangemang sker i samarbete med