Välkommen till Nynäshamns Släktforskarförenings hemsida

Aktuellt:

Sommaren går mot sitt slut, och det är dags att tänka på höstens aktiviteter.

Höstens program och kurser finner ni om ni klickar på program resp. kurser i menyn till vänster.

Foto copyright © Helene Skoglund

Nu är det snart höst, bara ett par månader så är det höst enligt almanackan, men i avvaktan på hösten byter vi bilden ut med en fin sommarbild av Sorunda Kyrka. Helene Skoglund låter oss glädjas över sommaren lite till.

Vi har vårt första möte för hösten den 10 september, det är utöver det redan annonserade programpunkt även ett extraordinarie årsmöte. Vår kassör har bett att få sluta av hälsoskäl, så vi skall välja ny kassör. Kallelse har skickat ut och annonserats i Nynäshamns Posten.

Det är även hög tid att anmäla sig till höstens kurser, se kursprogrammet i menyn till vänster, ju tidigare vi får anmälningar, ju tidigare kommer kurserna igång. Anmälan gör du här

Kom ihåg Släktforskardagarna i Borås den 24-25 augusti. Ni hittar programmet här: https://sfd2019.se/

Vi har fortfarande REA på böcker och skivor, några av dem har legat lite länge tycker vi, så nu skall de reas ut. Så passa på att göra fynd till ditt släktforskningsbibliotek. Ta kontakt med ordförande om det är något du är intresserad av.

Referat från årets möten och övriga aktiviteter finner ni under "Aktiviteter och möten" i menyn till vänster. Lägg märke till att det är en länk för 2018 och en länk för 2017.

Vill du bli medlem, anmäla dig till en kurs eller i övrigt ha kontakt med oss klicka här
Medlemsavgiften för 2019 är 150:- betala in på bankgiro 104-3736 och angiv "Ny medlem"

Alla våra kurser och arrangemang sker i samarbete med