Välkommen till Nynäshamns Släktforskarförenings hemsida

Aktuellt:

Vi önskar alla medlemmar och besökare på denna sida en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR 2019

Foto copyright © Hans-Peter Stülten

Året går mot sitt slut, vi har enbart ett möte kvar för året, nämligen decembermötet med vanligt julmys och forskarstuga, men i år även med ett litet föredrag om släktforskning i Finland. Som vanligt är det på Vikingavägen 15 kl. 18.30

Nästa aktivitet är släktforskningens dag den 19 januari, i år är mottot för dagen "Fotografiet i släktforskningen" därför detta gamla foto av ett par unga människor ano 1911. Vi kommer som vanligt att finnas på Nynäshamns Bibliotek från kl. 11.00 till 14.00 för att svara på frågor om släktforskning. Det kommer även ett litet föredrag om hur man skall hanskas med gamla bilder så de håller länge.

I februari är det dags för föreningens årsmöte den 12 februari kl. 18.30 i lokalen Vikingavägen 15. Denna gången kommer Erland Ringborg från Sveriges Släktforskarförbund att besöka oss och berätta lite om förbundet och vad de syslar med. Kallelse kommer att skickas ut i december.

Men det kommer att hända mer under våren 2019, programmet är inte helt klart än, men lite aptitretare kan vi bjuda på: Ett föredrag om Genis projekt World Family Tree i mars och om Lasse Maja i april.

Referat från årets möten och övriga aktiviteter finner ni under "Aktiviteter och möten" i menyn till vänster. Lägg märke till att det är en länk för 2018 och en länk för 2017.

Vill du bli medlem eller i övrigt ha kontakt med oss klicka här
Medlemsavgiften för 2019 är 150:- betala in på bankgiro 104-3736 och angiv "Ny medlem"

Alla våra kurser och arrangemang sker i samarbete med