Vårens program 2021

 

Släktforskningens dag den 16 januari.

Normalt är vi ju på biblioteket, men det kan vi inte vara i år, den kommer därför att vara virtuell i Microsoft Teams. Maria Landin hållet ett föredrag kl. 11.00 ”Samhällets skuggsida i arkivens ljus” Efter föredraget kan man ställa frågor. Du kommer till föredraget på denna länk: Klicka här för att delta i mötet.

 

Årsmötet 16 februari kl. 18.30

Dagordning enligt stadgarna. Då vi förväntar det fortfarande är ett högt smittoläge med därav följande restriktioner, kommer även detta möte att vara virtuellt i Microsoft Teams. Kom ihåg att medlemsavgiften skall ha inbetalats innan årsmötet om man vill delta i besluten. Denna länk: Klicka här för att delta i mötet.

 

Medlemsmöte 9 mars 18.30 Svensk Adel

Mikael Hoffsten håller ett föredrag om Svensk adel. Mikael har skrivit flera böcker i Släktforskarförbundets bibliotek. Då det är osäkert om vi kan ha ett fysiskt möte ät mötet lagt upp som ett virtuellt möte i Teams. Du kommer till mötet på denna länk: Klicka här för att delta i mötet.

 

Medlemsmötet 6 april kl. 18.00 på Konstpoolen

Ted Rosvall håller ett föredrag ”Mannen som försvann” och emigrantforskning. Jag tror inte Ted behöver någon närmare presentation. Mötet arrangeras i samarbete med ABF därför en annan möteslokal. För att ha det corona säkert skall man anmäla deltagande på

 

anmalan.sodertorn@abf.se.

 

Skriv arrangemangets namn och datum på ämnesraden, i mailet skriver du ditt namn, mobilnummer samt hur många biljetter du önskar boka. Max 4 platser kan du boka. Begränsat antal deltagare till 45.

 

Medlemsmöte tisdag den 11 maj kl. 18.30 Vikingavägen 15

Vi räknar med att det nu går bra att mötas fysiskt, många av oss har vaccinerats vid denna tidpunkt. Så vi har normal forskarstuga med hjälp och fika i lokalen Vikingavägen 15.